Portofoliu /

Luxottica South Eastern Europe

Liderul mondial de fabricație și design în industria optică, Luxottica a decis să deschidă propriul birou în România, doar pentru a oferi un sprijin mai bun și stimulente pentru dezvoltarea întregii piețe.

Am oferit clientului un proiect turn-key complex și repoziționarea instalației existente, pentru a se potrivi cu cerințele noii structuri a clientului.

Am pus mocheta de trafic profesionala în zona de birouri, PVC în bucătărie, unde am potrivit electrocasnice in spațiile existente ale bucatariei. Premiatul mobilier Uffix a fost adus pentru client în scopul de a găzdui numărul de angajați existent si am creat o impresionanta zona de meeting și punct conferință pentru reuniunile interne, precum și pentru clienții care ar putea fi notificati cu ușurință cu privire la noutățile aduse pe piață de către designerii Luxottica.

O combinație între decorarea biroului și un perete din plante naturale a reușit să aducă un aspect proaspăt interiorului biroului, prin urmare, oaspeții companiei vor observa o combinație interesantă de diverse elemente de decor naturale și standard.

Scaunele de birou ergonomice aduc confortul dorit angajaților societății în timpul orelor de program, plus designul moale al sezutului  care aduce aspect placut pentru oaspeti.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources