Portofoliu /

Ocean Fish

Accesarea fondurilor europene pentru extinderea capacităților de prelucrare a peștelui a dat clientului nostru posibilitatea de a configura un nou mediu de birou modern, în conformitate cu cele mai recente tendințe în mediile de lucru avansate.

Am furnizat mobilier de birou, partiții, accesorii, scaune de birou Dauphin cu tehnologie ergonomica foarte avansată, mese pentru săli de conferință, dulapuri pe diferite înălțimi cu usi tambour si cu topuri din lemn, mobilier modular pentru receptie, mobilier pentru zona Bistro si multe alte obiecte decorative.

După ce tranziția la noile birouri a fost realizata, am asigurat clientului servicii de nivelare pentru dulapurile acestuia, pentru a le alinia în mod corespunzător, după ce greutatea documentelor a fost dispersată în interiorul fiecarui cabinet.

Mai mult decât atât, în scopul de a le facilita utilizarea scaunelor ergonomice, am oferit o sesiune gratuită de ergonomie si reglare a scaunelor, doar pentru a aduce la cunostinta utilizatorilor modalitățile in care scaunele Dauphin pot fi adaptate pentru nevoile lor de fiecare zi.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources