Portofoliu /

Immochan BRASOV

La începutul anului 2015 am primit onoarea precum și marea responsabilitate de a decora și de a supraveghea finalizarea lucrărilor de amenajare a birourilor pentru centrul regional din România al Grupului Francez Immochan – unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România. Proiectul a fost gestionat în colaborare cu compania de constructii Bog’Art, care a fost Antreprenorul General pentru Coresi Shopping Supercenter din Brasov.

Managementul de vârf al companiei a dorit să decoreze birourile din cadrul centrului regional într-o manieră modernă, deschisă, în scopul de a fi în măsură să susțină bunăstarea angajaților, precum și unui stil de viață sănătos pentru oamenii care opereaza diferite activități ale societatii.

Prin urmare, am folosit mai multe moduri de a crea un mediu personalizat: culori care se potrivesc cu culorile corporatiste ale companiei, materiale de marketing oferite de companie, produsele făcute la comandă folosite pentru a identifica mesajele specifice pe care Immochan le transmite, personalizarea scării de acces, pentru a permite oaspeților să identifice mai bine locul spre care se indreapta.

De la zona de recepție, la coridoarele de acces, toaleta angajaților, bucătăria pentru angajați, scopul a fost asigurarea unui mediu profesional de birou: sali de întâlnire, de conferință sau camere liniștite, birouri in zone deschise, birourile manageriale inchise, zona comfortabila de relaxare aflata chiar în afara salii de conferințe, permițând oamenilor care participă la sesiuni de întâlnire lungi.

Acest proiect a fost un real succes si ii multumim Immochan pentru aprecierea si increderea pe care ni le-au acordat.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources