Instalarea produselor

Ca o consecință imediată a oricărei furnizare de produse, noi oferim clientilor nostri instalarea produsului, întreținerea acestuia și servicii de garanție. În scopul de a servi nevoile în continuă schimbare ale mediilor moderne de birouri, suntem capabili sa instalam sistemelor modulare, mobilier de birou de sine stătător, instalarea de partitii cu cadru de aluminiu sau ipsos, pardoseli, gresie, faianta, jaluzele sau rulouri etc.

Am putea aborda orice fel de servicii de la livrarea unui singur scaun la instalarea a sute de stații de lucru. În timpul procesului de instalare oferim instrucțiuni de utilizare a produselor de mobilier livrate, în special pentru utilizarea mecanismelor scaunelor ergonomice. Deoarece studiile ergonomice oferă utilizatorilor posibilitatea de a elimina punctele de presiune in cazul poziției de ședere de lungă durată, ne asigurăm că angajații tăi știu cum să se ocupe de aspectul tehnic al configurarii unui scaun.

În fiecare an, ca standard, oferim servicii de evaluare a mobilierului si intretinere a birourilor sau aliniere a cabinetelor, curatare a tesaturilor scaunelor de lucru sau alte servicii de întreținere, în scopul de a vă asigura ca mobilierul este bine conservat pe un termen lung.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources