Portofoliu /

Porsche Bucuresti Nord

Porsche Pipera, unul dintre hub-uri auto cele mai dezvoltate din Europa de Est, a fost creat de Porsche Group prin achiziționarea unei parcele mari de teren nefolosit în zona Pipera-Tunari. Inca din anii 2000 această evoluție a adus investitorilor mari care au creat o zonă mare industrializata la periferia de nord a orașului București.

Suntem mandri de a servi Porsche Group încă de la mijlocul anilor 2000, în diferite zone geografice, cum ar fi: București (nord și vest), Timisoara, Sofia (partea de est și vest a orașului).

Creșterea activității în România a determinat grupul sa construiasca propria sa clădire administrativă, premiata clădire Porsche România și partea de extindere Porsche Bank.

In ultima investitie majoră a Grupului, configurarea showroom-ului multifuncțional pentru Porsche, Lamborghini, Audi și Bentley, Interior Resources a sprijinit grupul cu produsele si serviciile noastre, ulterior asigurand un proces de instalare și întreținere corespunzator.

Cea mai recentă modernizare a grupului a presupus furnizarea de produse de mobilier pentru zona Bord Room, unde  conducerea a avut nevoie de un look proaspăt și de un design modern. Am furnizat masă de conferința modulara Hali, scaune de conferinta cu bază sanie pe tapiterie din piele. De asemenea, am furnizat mobilier, accesorii si lampi cu scopul de a redecora birourile de General Management, sub supravegherea atentă a arhitecților.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources