Portofoliu /

NOVAOPTIC Botosani

Impreuna cu Dna Doctor Cristina David, am sustinut reamenajarea cu succes a magazinului de prezentare Novaoptic din Botosani. Novaoptic este o retea de clinici si magazine de optica de prim rang in Romania, serviciile oferite de catre echipa companiei fiind complexe si facand fata oricaror exigente ale clientilor, sositi la consultatie cu probleme deosebite de vedere.

Incercand sa raspundem cerintelor Doamnei Doctor, am amenajat cu succes magazinul din Strada Primaverii, Botosani, precum si partial vitrina celui din Suceava str. George Enescu. Spatiul de primire si expunere al tipurilor de produse oferite de Novaoptic a fost adus la standardul unui magazin pe masura serviciilor oferite de companie, in acest mod rezultand o dezvoltare a interesului clientilor pentru produsele expuse spre vanzare in zonele special amenajate.

Ne-am deplasat la Suceava si Botosani, realizand o analiza completa a spatiilor ce urmau a fi amenajate, optimizand planul de amenajare, consiliere si expunere oferit clientilor. Planurile si ideile noastre au fost transpuse in practica de echipa selectata de Dna. David sa realizeze lucrarile, rezultand un proiect de succes.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources