Portofoliu /

Kraft Foods Romania Bucuresti

În urma unei grele licitații de mobilier pentru a furniza interioare de birouri sub umbrela unui proiect la cheie, Interior Resources a fost decorat cu marea oportunitate de a lucra îndeaproape cu echipa de achizitie de la Kraft, pentru a dota biroul său român central din București, precum și birourile fabricii din Brașov .
 
Am furnizat partiții demontabile cu jaluzele interioare, mobilier pentru receptie si zona de asteptare, am dotat săli de conferință cu mese mobile pe rotile si scaune pentru vizitatori, birouri operationale cu scaune ergonomice cu spătar din mesh si panouri de patitionare complet accesorizate. Fiecare grup de birouri au fost furnizat cu un volum mare de cabluri de alimentare și de date, care să faciliteze comunicarea dintre angajați.
Soluțiile de depozitare furnizate au costat in dulapuri metalice cu usi tambour, cu polite reglabile, in culoarea structurilor metalice ale birourilor.
 
Jaluzele furnizate clientului au fost făcute din aluminiu, cu un mecanism de ajustare orizontal.
 
În cadrul pachetului am negociat un pachet logistic pentru bunurile companiei și ale angajatilor, care au fost relocate între Brașov și București.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources