Despre noi

BINE ATI REVENIT: NOUL INTERIOR RESOURCES

La inceputurile activitatii noastre in anul 2001, Interior Resources s-a constituit ca un partener de incredere pentru companiile locale si internationale aflate in cautarea unui furnizor pentru proiectele de amenajari interioare ale sediilor acestora. O lunga perioada de timp am actionat pe zona comerciala, insa astazi ne dorim sa ne dezvoltam si intr-o alta directie.

Dupa o activitate de peste 20 de ani derulata cu atentie si perseverenta, am considerat ca este logic sa facem urmatorul pas pe linia dezvoltarii noastre: o noua generatie a familiei, tanara si ambitioasa, reprezentata de Razvan Dubinciuc, isi aduce aportul la implementarea, mentinerea si dezvoltarea show-roomului de amenajari IR World – localizat in centrul Bucurestiului – la cativa pasi de Piata Victoriei in perimetrul Pietei 1 Mai.

Intr-o locatie usor accesibila si beneficiind de locuri de parcare stradale, noul show-room de amenajari este gandit ca fiind o solutie de amenajari “inedita” oferind solutii distincte pe o piata a amenajarilor matura: de la bucatarii avangardiste, la canapele speciale, paturi si saltele ergonomice, adaptabile formei anatomice a fiecarui utilizator, la dressinguri bine impartite si elemente transformabile pentru zonele de living si tineret.

DE CE NOI?

E un raspuns foarte simplu: pentru ca ne folosim Experienta noastra in domeniu si Calitatea produselor companiilor partenere, pentru a oferi solutii de Design Sustenabile, iar Munca Prestata de noi in acest sens sa fie in slujba clientului.

Show-roomul IR World este o solutie disponibila clientilor nostri prin rezervari telefonice si deschis 24h arhitectilor, designerilor, constructorilor sau dezvoltatorilor in cautare de solutii pentru proiectele acestora. Am realizat acest lucru pentru a eficientiza timpul celor ce ne calca pragul si a putea sa directionam eficient energia si cunostintele noastre catre acestia.

Produsele prezentate in cadrul IR World sint inovative in materie de design si ne dorim sa avem mereu capacitatea de a prezenta specialistilor interesati, elemente de ultima generatie in materie de design, materiale, solutii tehnice, etc.

Pentru cei ce ne calca pragul avem mereu surprize pe care va asteptam sa le descoperiti, intr-un mediu de lucru placut si prezentare eficienta a elementelor definitorii ale unui proiect de amenajare: pardoseli, elemete de mobilier, scaune, fotolii si canapele, corpuri de iluminat, perdele, draperii si alte elemente textile, vopseluri speciale si multe altele.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources