Portofoliu /

DentalMed

Inca de la mijlocul anilor 2000, Interior Ressources este un partener de încredere pentru DentalMed – cea mai luxoasa clinica dentara din România. Furnizorul de servicii oficial al Casei Regale Române, DentalMed este prima clinica stomatologica recomandata de clienții săi în București, ca urmare a profesionalismului său, utilizarea eficientă a tehnologiei de ultimă oră, managementul logistic și organizarea internă: investigarea, tratamentul si monitorizarea.
 
DentalMed are in prezent peste 250.000 de pacienti inregistrati, care sunt tratati în mod regulat, din care 10% fiind cetățeni străini care vin la București pentru tratament. Cu un numar de peste 60 de angajati, specialiști români și străini, DentalMed asigura un tratament personalizat pentru fiecare client in parte.
 
Nivelul excelent de servicii și tratament asigura o creștere anuală constantă, 2013 ilustrând o creștere cu 40% a cifrei de afaceri față de anul anterior.
 
Situat într-un remarcabil spatiu extins de 700 mp, aflat in centrul Bucurestiului aproape de Hotel Marriott, DentalMed beneficiaza de sala de operatii, zone de imagistica, săli de conferințe pentru seminarii, facilități chirurgie, spatii dedicate de ingrijire a copiilor, dezvoltând astfel un centru educațional.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources