Portofoliu /

Adevarul Holding

Adevarul Holding reprezinta unul din principalele proiecte pe care le-am executat. In momentul mutarii redactiei din Cladirea Casa Presei in noua cladire de birouri din Pipera, am incheiat contractul de furnizare a mobilierului necesar pentru dotarea noului spatiu de birouri.

Peste 1000 de statii de lucru au fost livrate de-a lungul perioadei contractuale: birouri ergonomice cu structura metalica si cablari verticale și orizontale, panouri separatoare fiecare birou în parte, scaune ergonomice cu mai multe ajustări, solutii speciale pentru salile de conferinta, scaune de conferinta, receptii  personalizate ridicate pe un piedestal special construit (15 cm peste înălțimea podelei) precum și mobilier executiv .

Schimbarea continuă a managementului de la începutul crizei economice a dus la o cooperare destul de dificila, colaborarea cu acest client incetand in momentul in care ziarul a început să evite plata sumelor pe care le datorau.

Dorim se ne exprimam recunoștința față de Dl.Razvan Corneteanu, fostul director general al instituției, pentru alegerea sa, profesionalismul și respectul sau față relația cu furnizorii, pe care el a înțeles că trebuie să se bazeze, în scopul de a-l ajuta in indeplinirea sarcinilor sale.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources