Portofoliu /

3M Customer Innovation Center

In urma colaborarilor anterioare cu 3M, am primit solicitarea din partea clientilor nostri de a participa la amenajarea unui proiect extrem de interesant: CIC Customer Innovation Center, un spatiu care vorbeste despre istoria, prezentul si viitorul companiei, ilustrand capacitatea acesteia de a face fata provocarilor de orice fel prin inovatie continua. 

Indiferent de domeniul in care activeaza, 3M incearca si in cea mai mare parte reuseste, sa fie liderul acestui segment, aducand continua valoare si noutati potentialilor beneficiari.

Arhitectul italian care s-a ocupat de designul acestui proiect impresionant, a gandit o prezentare sobra, in detalii fine, a elementelor care definesc ramurile in care functioneaza 3M. Astfel, pe langa prezentarea generala si a unor spatii generoase de discutii, conferinte, meeting sau relaxare, exista spatii definite pe fiecare departament in parte, in care produsele companiei sint prezentate la mare cinste si intr-un design deosebit.

Am reusit cu succes sa interpretam viziunea arhitectului de a crea o imagine High-Tech, a viitorului, ilustrand capacitatea 3M de a surprinde viitorul momente mai devreme decat a se petrece. Elementele „Trifecta” care definesc linia companiei, au fost transpuse intr-o pardoseala continua realizata din covor PVC, reusind sa trecem peste provocarile oferite de o pardoseala flotanta aflata intr-o stare destul de precara.

Sala de conferinta prezinta detalii similare, dar urmeaza o linie de pardoseala calda realizat din mocheta Burmatex, intr-un design modern si placut, care transpare inteligent prin peretii vitrati furnizati de Unifor Spa. 

Multumim reprezentantilor 3M care ne-au oferit oportunitatea de a participa in cadrul acestui proiect deosebit de interesant, reprezentand o referinta aparte.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources