Portofoliu /

ZUMBA Fitness Miami

Am participat la o mare licitatie de a furniza elemente necesare pentru a dota cu mobilier sediul central de Zumba Fitness la Miami. Creat de coregraful columbian și dansator Alberto Perez în anii 90, Zumba Fitness a devenit popular și celebru peste tot în lume destul de curând, datorită capacității sale de a spori bunăstarea oamenilor care-l practica. În prezent peste 15 de milioane de oameni din mai mult de 185 de țări ale lumii iau cursuri de Zumba.

Sub rezerva dezvoltarii companiei, au decis ca au nevoie de un spațiu care oferă nu numai o reprezentare specifica, dar oferă si condiții moderne și ergonomice de lucru pentru angajații săi cu normă întreagă.

Prin urmare, la începutul anului 2011 am luat parte la licitația de a furniza mobilier pentru noul sediu social. După un proces relativ scurt și o selecție feroce între marile companii de furnizare de mobilier, am reușit să intram în runda finală împotriva lui Hermann Miller. Am câștigat licitația de a furniza toate piesele de mobilier, în timp ce Herman Miller furniza scaunele.

Proiectul în sine a fost livrat în 2 etape majore: 3 containere au fost  livrate în mai-iunie 2011, în timp ce un container a fost furnizat în luna septembrie.

După ordinea produselor, noi am fost capabili să furnizam și să instalam, din Italia, mai mult de 250 de stații de lucru în 7 saptamani si jumatate, ceea ce a fost mult mai devreme decât furnizorii locali americani, precum Steelcase, Herman Miller, Haworth sau Teknion.
Clientul a fost extrem de fericit și relația noastră cu ei este foarte apropiata, deoarece le livram periodic produse suplimentare noi.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources