Portofoliu /

Willbrook Management

Situat literalmente în padurea Baneasa, la nord de București, Willbrook Platinum Business & Convention Center este nu numai un proiect de design elegant, cu detalii de arhitectura uimitoare, dar si un loc în care considerentele de mediu reprezintă un important pas în piața de birouri din Bucuresti. Construita în conformitate cu liniile directoare de dezvoltare ecologice, cladirea se află astăzi o destinație de afaceri premium in București.
Proiectul a necesitat o analiză atentă a detaliilor Salii Auditorium: o sala de amfiteatru de 230 de locuri, dotata cu tehnologie audio incorporata și tehnologie video, răspunzand astfel celor mai exigente cerinte ale adunarilor extrem de importante.

Am avut plăcerea de a furnizarea soluții personalizate de scaune de amfiteatru, tapitate cu material textil rezistent la foc, cu cotiere concepute din lemn de nuc American, selectat anume pentru a se potrivi perfect cu celelalte esente de  lemn din Sala Auditorium.
Încorporând cea mai recentă tehnologie audio și video, acest proiect a reprezentat o mare provocare, pe care a trebuit să-l abordam cu mare grijă. După o analiză detaliată, am venit cu soluția de integrare a panoului de control în imediata vecinătate a masutei de scriere pliabila. Acest upgrade permite utilizatorului de a lua notițe sau să stabilească următorii pași în cadrul conferinței.

Pentru a asigura o personalizare ușoară și detaliată a Salii, am oferit numerotarea scaunelor si a randurilor, elegant brodata în țesătură scaunelor.

Proiectul se bucură de un mare succes și stă ca o dovadă că marile solutii de design interior ar putea primi interpretare perfectă daca sunt tratate corespunzător.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources