Portofoliu /

Interior Resources Romania

Experiența de 7-8 ani de crestere constanta a condus Interior Resources la un nivel remarcabil de dezvoltare, care s-a concretizat  în configurarea unui spațiu profesional avansat de prezentare, dedicat exclusiv sectorului comercial, situat la nord de București,  într-un centru de birouri nou construit la acel moment.

Am facut echipa cu Decanul Facultatii de Design prof.dr.arh. Marius MARCU-LAPADAT pentru a crea un spatiu comercial care nu arata doar uimitor, dar ilustrează specialistilor cum pot fi organizate spatiile de birouri, folosind cele mai noi tehnici și având grijă de cel mai mic detaliu. Am combinat 100 mp de spatiu dedicat show-room-ului cu biroul nostru – zona de lucru, combinand materiale si solutii care au fost inovatoare la acea vreme: de la sofisticata solutie „hoteling” a celor de la K&N, la pardoseli speciale texturate- 2Tec2, un spatiu de bucatarie decorat uimitor, o zonă dedicată de bibliotecă, combinand solutii de pereti de partitionare proiectati de Jean Nouvel pentru Cladirea Torre Agbar din Barcelona și multe alte inovații la acel moment.

Biroul natural, cum s-a numit conceptul, a ilustrat cum biroul si natura pot coexista. Mestecenii ies din imaginile de pe pereti, pentru a crea padurea in interiorul biroului. Din moment ce oamenii nu mai au timpul necesar pentru a „intalni natura”, am simtit nevoia de a aduce natura la ei, in interiorul spatiului lor de lucru.

Proiectul a fost implementat în 2007 și a lansat în 2008, realizand unui mare succes.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources