Portofoliu /

Infineon Technologies Romania

Decizia Infineon Technologies de a incepe producerea de microcipuri pentru sectorul auto din România a fost un pas important pentru ambele societăți, atat pentru investitorul străin cat și pentru țară în general, ca urmare a prestigiului oferit în fabricarea unui produs avansat tehnologic, folosit de una din cele mai avansate si urmarite industrii.
 
Proiectul a fost o colaborare de succes cu partenerul nostru austriac Hali BÜROMÖBEL iar rezultatul a fost punerea în functiune a peste 250 de stații de lucru, astăzi complet operaționale. În ciuda tehnologiei implicate în acest domeniu de activitate, proiectul a fost unul prietenos și a presupus livrarea de birouri de lucru cu 4 picioare elegante, de corpuri mobile si de panouri de partitionare tapitate.
 
Scaunele ergonomice produse de Dauphin, cu baze cu rotile antistatice produse special pentru client, oferă un confort de neegalat și asigura o funcționalitate buna pentru o perioadă lungă de timp. Ajustarea 3D a cotierelor utilizate de Dauphin pentru aceste scaune permite utilizatorului să-si ajusteze poziția de lucru, asigurându-se astfel o postură sănătosa în timpul orelor lungi in care isi îndeplineste diversele sarcini. Pentru salile de întâlnire și de conferințe au fost alese scaune cu 4 picioare, cu cotiere fixe, produse tapițate Dauphin.
 
Proiectul a fost implementat la timp și cu mare precizie, permițând, în timpul marii inaugurari, Primului Ministru și Ministrului Educației român să taie panglica pentru noul investitor strategic.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources