Portofoliu /

Ethiopia Trade Investment Center

Colaborând îndeaproape cu Consiliul Canadian din Africa, am avut misiunea sa organizam, sa instituim și sa stabilim în conformitate cu standardele occidentale ale companiei de servicii profesionale, organizate în scopul de a găzdui și de a servi interesele companiilor străine sau instituțiilor interesate să intre și să investească în Etiopia.
 
Pe baza experienței în manipularea unor astfel de proiecte complexe, am creat cadrul de dezvoltare a afacerii pe o suprafata a planului de 4000 mp (45000 mp ft), situat pe primele 2 etaje intr-un centru nou construit, pe o stradă comercială aglomerată din Addis Abeba. Proiectul presupune decorarea completă a planului deschis în birouri independente complet echipate, precum și zona de recepție, zone de intalniri si sali de conferinta, zona de depozititare, camere de servere IT, etc.
 
Spatiul nu a fost menit doar pentru a oferi spatii de birouri, ci și să creeze o legătură puternică între investitorii străini și autoritățile locale, acordarea de consultanta și de conexiuni, pentru a functiona și pentru a pune în aplicare cu succes operațiunile sale din Etiopia. In mod frecvent, reuniunile cu reprezentanți ai autorităților locale au fost programate să aibă loc, pentru a permite companiilor sa se introduca  si sa intre in contact cu persoanele necesare.
Aproape de aeroportul internațional al orașului, locația a asigurat un punct focal bun într-un oraș vibrant foarte aglomerat.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources