Portofoliu /

Deloitte Romania

Sub rezerva unei cooperari pe termen lung cu Deloitte în România, precum și a unei negocieri feroce în timpul termenilor de achizitie cu clientul pentru decorarea spațiilor din clădirea America House, situata în inima districtului financiar al Bucureștiului, companiei Interior Resources i-a fost desemnata marea responsabilitate a organizării lucrarilor de fit-out.

Asigurând tamponul între biroul local cu nevoile sale specifice, arhitectul Aukett Fitzroy Robinson din Praga, echipa de Project Management EC Harris din Praga și echipa de management a clientului, de asemenea, din Praga, am creat un spatiu modern și funcțional pentru clientul nostru.

Produsele pe care le-am furnizat au fost foarte diferite și specifice: de la pardoseli din cauciuc natural la mocheta cu smocuri, de la partitii duble de sticla la branding specific, de la dulapuri personalizate pentru bucatarie, depozitare și zona de recepție, la zone de asteptare, de la repoziționarea completa a zonelor de toaleta, la tratamentul acustic a plafonului, de la adaptarea diferitelor instalatii la recrearea procesului de ventilație, de la furnizarea de bazine pentru grupurile sanitare, chiuvete, dozatoare de săpun și uscătoare, la achiziționarea lampilor de design, toate acestea au fost coordonate cu precizia competenței.

Mai mult de 350 de casete de pardosela au fost tăiate în podeaua de beton pentru a asigura funcționalitatea și estetica viitorului birou.
Lucrarile de demolare și fit-out ale întregului etaj de aproximativ 3200 m2 au fost încheiate dupa cinci săptămâni de lucrări intense.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources