Portofoliu /

Blue River

Compania  Blue River ocupa o pozitie de top in segmentul celor mai importanti transportatori de marfuri din Romania si suntem mandri ca am putut sa le oferim ajutorul nostru in crearea unui spatiu modern de lucru.

   Odata cu relocare sediului companie Blue River, echipa Interior Resources a oferit un concept complet, de la design pana la furnizarea mobilierului standard si custom, realizand spatii primitoare si personalizate pentru fiecare departament.

   S-a dorit un ambient placut si colorat, cu o zona de lounge in bucatarie, culoare in zonele comune , precum si personalizarea zonei adresata clientilor.

   Mocheta de trafic personalizata pe coridor a creat deja imaginea de baza a activitatii companiei, adaugarea pieselor de design interior  precum tablouri cu istoria masinilor pe zona de access a clientilor au completat identitatea Clientului.

   Mobilierul alb cu linii moderne si structura metalica completat cu scaune colorate pe fiecare zona in parte au personalizat spatiile dandu-le valoarea si echilibrul propice activitatilor intelectuale.

  In colaborare cu membrii echipei Blue River, in principal cu managerii companiei Alexandru Paun si Raluca Tache am reusit sa cream pentru noul lor sediu spatiul pe care si-l doreau, le multumim pentru incredere si le uram mult succes in  continuare!

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources