Portofoliu /

Baumax Romania

Baumax România reprezintă cel mai înalt standard în decorarea unui retailer de bricolaj din România. Intenția lor a fost de a oferi angajaților cel mai înalt nivel de confort de birou și un excelent design pentru partenerii care le viziteaza birourile.

Prin urmare, Baumax a ales Interior Resources pentru a le oferi soluția completă pentru aranjarea interiorului biroului, de la conceptul și lucrările de design interior, la furnizarea de mocheta profesionala pentru birou, crearea de partirii din gips carton și partiții demontabile din sticla dubla, furnizarea de mobilier pentru recepție, stații de lucru ergonomice, scaune ergonomice pentru zona operativa si zonele de întâlnire, partitii speciale create prin zone de depozitare, colantari, logo-ul și multe alte produse si servicii, inclusiv relocarea unor birouri din spatiul detinut anterior.

Cooperarea cu clientul a mers foarte bine, cu mulțumiri speciale pentru Florin Perko, căruia dorim sa-i exprimam mulțumirile noastre cele mai profunde pentru ajutor și coordonarea în cadrul proiectului fit out.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources