Servicii de relocare

Experienta noastra de a coopera îndeaproape cu departamentele de resurse umane și / sau financiare din cadrul companiilor, sau urmand nevoile individuale de gestionare a mutarii unei familii, ne-a permis să oferim sprijin complet de servicii de relocare interne și comerciale.

Acest proiect foarte complex trebuie să fie programat în prealabil și trebuie studiat in profunzime, pentru o implementare de succes a serviciului, conform programului. De la planificarea spațiu inițial, la estimarea volumului care urmeaza a se muta, la procurarea ambalajului corect si a etichetelor, asiguram servicii complete de relocare pentru individ sau companie.

Pentru clientii nostri existenti oferim un serviciu suplimentar, in cazul in care acesta este solicitat, anume relocarea unui angajat al companiei respective.

Aspectul corporativ sau rezidential de relocare ar putea fi, de asemenea, susținut de o aprovizionare cu mobilier temporar, în scopul de a acoperi nevoile scurte sau mai lungi de mobilier, până la furnizarea de noi produse.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources