Proiecte la cheie

Profitând de operațiunile noastre contractuale, Interior Resources este în măsură să ofere operațiuni fit out la cheie, de la etapele de planificare timpurii pana la proiect close-out.

Ne sprijinim clientii prin construirea un spațiu interior conform așteptărilor acestora și specificațiilor indicate.

Urmarind structura planului si tinand cont de indicatiile arhitecurale, lucrarile de fit out reprezintă o consecință și o urmărire amanuntita a defalcărilor bugetare, de obicei, incluse în serviciile de planificare a spațiului.

Operațiunile la cheie înseamnă livrarea unei locații gata pentru ocupare imediată, fiind exact ceea ce oferim, acoperind toate etapele necesare pentru a asigura o tranziție lină de la procesul de selecție a spațiului de catre clientii nostri, pana la coordonarea construcției și instalarea completă a produselor menționate.

De-a lungul anilor am oferit in mai multe proiecte la cheie: Unilever South Central Europa, Deloitte, Ambasada Japoniei la București, ABB Romania, Porsche Romania, Bancpost, Euroline Retail Services, Baumax HQ, Primagaz Romania, Domo Retail si multe altele. Am dori sa multumim celor care ne-au permis să performam în numele lor și celor care ii invita pe alții să încerce serviciile noastre.

Suntem gata să răspundem la orice întrebare pe care o aveti, în căutarea dvs. de a gasi o companie care sa indeplineasca nevoile dvs. în acest domeniu. Puzzle-ul de configurare a noului interior de birou, în conformitate cu așteptările dumneavoastră, nu are secrete pentru noi.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources