Birouri

Prin prisma multitudinii de proiecte realizate in timp, Interior Resources are posibilitatea sa oferte multiple produse aferente si adapte fiecarui proiect in parte sau fiecarei cerinte a Beneficiarului.
Reprezentam producatori importanti de mobilier, scaune, canapele, pardoseli, partitii, accesorii, astfel ca putem veni in intampinarea cerintelor clientilor nostri sau arhitectilor parteneri cu o gama variata de produse pe diverse categorii de buget/calitate. Avem capacitatea de a analiza proiectul si de a propune, in baza solicitarii, acele produse care satisfac cel mai bine cererea respectiva.
Sintem deschizatori de drum in Romania pentru multe firme sau produse inovative in decursul timpului cum ar fi mobilier multifunctional, scaune ergonomice, pardoseli LVT impletit, pardoseli tip Herringbone, partitii cu zona de depozitare (Attrezatti), lampi metalhalide si multe altele.
Un simplu click pe una din imaginile alaturate poate da o impresie asupra catorva tipuri de produse pe care le oferim in fiecare categorie, orice proiect este interpretat diferit si personalizat in functie de cerinta.

IA LEGATURA CU NOI

Barrio Residence Bucuresti
Str. Maior Alexandru Campeanu No.4-6, Sector 1, Bucharest 011237
+40 749 928 486
contact@interior-resources.ro
Copyright © 2024 Interior Resources