Servicii

Ca un fapt general, orice activitate comercială folosește planificarea spațiului pentru a defini zonele spațiale interne, planuri de proiectare și machete pentru mobilier si plasare echipament.

Serviciile de planificare a spatiului tin seama de numeroși parametri de proiectare, inclusiv obiectivele proiectului și a priorităților, structura organizatorică a clientului și relațiile, criteriile de alocare a spatiului, codurile din domeniul construcțiilor și accesul persoanelor cu handicap, mobilier standard, circulația și fluxul de lucru, probleme de securitate și de confidențialitate, precum și flexibilitate pentru adaptarea nevoilor de spațiu viitoare.

Clienții care doresc să utilizeze spațiul existent mai eficient necesită adesea servicii de planificare spațiu. În special, interioarele cu facilitati mai vechi ar putea avea nevoie de reorganizare pentru a găzdui echipamente noi sau noi procese de lucru.

Organizatiile care au crescut, cele care s-au diminuat, sau care se reorganizeza ar putea avea nevoie de servicii de planificare a spațiului. Deoarece schimbarea organizațională are loc mai repede decât în trecut, multe organizații doresc să se îmbunătățească flexibilitatea spatiilor interioare.

 In primul rând, planificarea spațiului necesită abilitatea de a vizualiza spațiul în trei dimensiuni și un acut simț al compoziției, la scară, și al proporției. Cunoștințele tehnice și familiarizarea cu mobilierul și echipamentele sunt necesare pentru a face calcule dimensionale, pentru a propune variante de mobilier adecvat (personalizate, modular, sisteme, etc.), mobilier ergonomic specific și echipament adecvat  și să respecte normativele in construcții și regulamentele de foc aplicabile.

Profitând de operațiunile noastre contractuale, Interior Resources este în măsură să ofere operațiuni fit out la cheie, de la etapele de planificare timpurii pana la proiect close-out.

Ne sprijinim clientii prin construirea un spațiu interior conform așteptărilor acestora și specificațiilor indicate.

Urmarind structura planului si tinand cont de indicatiile arhitecurale, lucrarile de fit out reprezintă o consecință și o urmărire amanuntita a defalcărilor bugetare, de obicei, incluse în serviciile de planificare a spațiului.

Operațiunile la cheie înseamnă livrarea unei locații gata pentru ocupare imediată, fiind exact ceea ce oferim, acoperind toate etapele necesare pentru a asigura o tranziție lină de la procesul de selecție a spațiului de catre clientii nostri, pana la coordonarea construcției și instalarea completă a produselor menționate.

De-a lungul anilor am oferit in mai multe proiecte la cheie: Unilever South Central Europa, Deloitte, Ambasada Japoniei la București, ABB Romania, Porsche Romania, Bancpost, Euroline Retail Services, Baumax HQ, Primagaz Romania, Domo Retail si multe altele. Am dori sa multumim celor care ne-au permis să performam în numele lor și celor care ii invita pe alții să încerce serviciile noastre.

Suntem gata să răspundem la orice întrebare pe care o aveti, în căutarea dvs. de a gasi o companie care sa indeplineasca nevoile dvs. în acest domeniu. Puzzle-ul  de configurare a noului interior de birou, în conformitate cu așteptările dumneavoastră, nu are secrete pentru noi.

Experienta noastra de a coopera îndeaproape cu departamentele de resurse umane și / sau financiare din cadrul companiilor, sau urmand nevoile individuale de gestionare a mutarii unei familii, ne-a permis să oferim sprijin complet de servicii de relocare interne și comerciale.

Acest proiect foarte complex trebuie să fie programat  în prealabil și trebuie studiat in profunzime, pentru o implementare de succes a serviciului, conform programului. De la planificarea spațiu inițial, la estimarea volumului care urmeaza a se muta, la procurarea ambalajului corect si a etichetelor, asiguram servicii complete de relocare pentru individ sau companie. 

Pentru clientii nostri existenti oferim un serviciu suplimentar, in cazul in care acesta este solicitat, anume relocarea unui angajat al companiei respective.

Aspectul corporativ sau rezidential de relocare ar putea fi, de asemenea, susținut de o aprovizionare cu mobilier temporar, în scopul de a acoperi nevoile scurte sau mai lungi de mobilier, până la furnizarea de noi produse.

În timp, pe baza cererilor clientilor nostri, am început să le furnizam acestora serviciul de depozitare. In cazul in care clientul doreste să repoziționeze bunurile lor într-o nouă unitate în București sau au nevoie pe termene scurte sau mai lungi de timp pentru a stoca undeva bunurile lor, suntem capabili sa oferim acest serviciu în cadrul unei proceduri continue.

Procesul de depozitare presupune stocarea mobilierului in depozitul companiei, servicii de inventariere si disponibilitatea mobilierului la cererea clientilor. Procesul de depozit este rareori in competența de bază de unei singure societăți, astfel, prin utilizarea unui serviciu de depozitare 3rd party, putem salva timp si bani.

Externalizarea serviciilor dvs. de depozitare va poate scuti de o mare responsabilitate consumatoare de timp si va da posibilitatea să va concentrati pe driver-ele dvs. cheie (de marketing, dezvoltare de produs, etc.).

Ca o consecință imediată a oricărei furnizare de produse, noi oferim clientilor nostri instalarea produsului, întreținerea acestuia și servicii de garanție. În scopul de a servi nevoile în continuă schimbare ale mediilor moderne de birouri, suntem capabili sa instalam sistemelor modulare, mobilier de birou de sine stătător, instalarea de partitii cu cadru de aluminiu sau ipsos, pardoseli, gresie, faianta, jaluzele sau rulouri etc.

Am putea aborda orice fel de servicii de la livrarea unui singur scaun la instalarea a sute de stații de lucru. În timpul procesului de instalare oferim instrucțiuni de utilizare a produselor de mobilier livrate, în special pentru utilizarea mecanismelor scaunelor ergonomice. Deoarece studiile ergonomice oferă utilizatorilor posibilitatea de a elimina punctele de presiune in cazul poziției de ședere de lungă durată, ne asigurăm că angajații tăi știu cum să se ocupe de aspectul tehnic al configurarii unui scaun.

În fiecare an, ca standard, oferim servicii de evaluare a mobilierului si intretinere a birourilor sau aliniere a cabinetelor, curatare a tesaturilor scaunelor de lucru sau alte servicii de întreținere, în scopul de a vă asigura ca mobilierul este bine conservat pe un termen lung.

In cazul in care, in timpul perioadei de garantie, intevine o problema de fabricatie a produselor livrate, echipa noastra logistica va inlocui partile componente necesare. O cerere trebuie depusa in scris in acest sens si tot ce trebuie sa faceti este sa ne lasati sa ne ocupam de rezolvarea problemei in cel mai scurt timp.

Derulează în sus