PIRAEUS BANK Romania

Când Piraeus Bank a construit noul sediu central din Piata Victoriei, cea mai mare provocare a fost de a furniza produsele adecvate pentru departamentul de dealing, menite să faciliteze munca în acest sector esențial al băncii.

Interior Resources a furnizat pentru intreg departamentul de dealing mobilier specializat, scaune ergonomice Sedus, operative si pentru vizitatori, mobilier executiv și mobilier pentru zonele de întâlnire.

Pe langa acestea, am oferit produse personalizate pentru zone dedicate din cadrul băncii și un prim astfel de produs este posibil să-l vedeți cum intrati în clădire: recepția principala, un produs italian elegant.

Un alt important subiect a fost furnizarea de mobilier pentru zona de bistro/zona cantinei, unde produsele elegante si transparene au fost proiectate special pentru a se potrivi cu gândirea arhitecților greci.

Pentru salile de prezentare, Interior Resources a furnizat produsele pentru auditorium, ce au constat in scaune cu 4 picioare cu masuta de scris pliabila.
PIRAEUS BANK Romania
Derulează în sus