Erasmus

Sediul programului Erasmus din incinta Politehnicii Bucuresti a intrat in procedura de reamenajare in anul 2018. Impreuna cu echipa Erasmus si dl. Arhitect Marius Marcu-Lapadat am realizat o selectie de produse care sa corespunda cerintelor beneficiarului: birouri cu structura metalica ajustabile pe inaltime, elemente de cablare verticale si orizontale in care sa fie gazduite suporti de echipamente si prize tehnice, spatiile de meeting trebuiau sa fie multifunctionale si sa se poata transforma usor pentru diverse functionalitati, iar corpurile de depozitare trebuiau sa gazduiasca volumul foarte mare de documente pe care Erasmus le prelucreaza. Proiectul a fost implementat pe parcursul a 3 ani de zile: 2018 – 2020 si rezultatele sint apreciate de Beneficiar, ale carui echipe deruleaza in continuare programele, cu o eficienta sporita. Suprafata amenajata: 1500 m2
Erasmus
Derulează în sus