Despre noi

Bine ati venit: Interior Resources

Inca de la inceputurile activitatii noastre in anul 2001, Interior Resources s-a constituit ca si un partener de incredere pentru companiile locale si internationale aflate in cautarea unui furnizor pentru proiectele de amenajari interioare. Fie ca achizitioneaza o singura piesa de mobilier sau un proiect complet, fie ca au nevoie de compartimentari fixe din gips carton sau demontabile din sticla clara sau opace, jaluzele sau alte sisteme pentru ferestre sau pereti, fie ca-si schimba pardoselile sau orice alt produs, companiile sau persoanele fizice au gasit in Interior Resources un partener de incredere.

Fiind recunoscuti ca furnizori seriosi pentru produse de amenajare si servicii aferente acestora, am reusit sa mentinem si sa dezvoltam in mod constant baza de clienti si colaboratori. In timp am reusit sa furnizam solutii de amenajare deosebite, pentru proiecte premiate cu diverse distinctii de design: Sediul Administrativ al Porsche Romania din Bucuresti, Show-Roomul Smart din Calea Victoriei Bucuresti, Sediul central si clinica stomatologica de lux DentalMed din zona Grand Marriott, birourile societatii de avocatura BPV Grigorescu Stefanica aflate intr-o vila de patrimoniu, in centrul Bucurestiului.

Sintem capabili sa organizam proiecte atat pe plan national (de la Constanta la Oradea, de la Timisoara la Iasi, de la Brasov la Bacau) cat si international (Austria, Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova, Etiopia, Statele Unite ale Americii si Canada) fiind in masura sa sustinem activitatea si dezvoltarea clientilor nostri, lucrand la scara globala pentru acestia.

De ce noi?

E un raspuns simplu: in primul rand datorita experientei deosebite accumulate de noi in cei peste 20 ani de activitate sustinuta derulata in sprijinul clientilor nostri. Profesionalismul nostru, amabilitatea si grija fata de client, o intreaga echipa profesionista care sta in spatele nostru, sustin permanent activitatea pe care o derulam. Un alt motiv pentru alegerea Interior Resources este faptul ca sintem organizati sa oferim solutii complexe, de la mobilier de hotel, pentru banci si institutii financiare, pentru birouri, mobilier residential, acoperiri de pardoseli, compartimentari, accesorii si accente, pana la solutiile la cheie avand complexitate maxima, asigurate prin reteaua proprie de subcontractori selectionati pe baza intrunirii celor mai riguroase criterii de responsabilite. Suntem organizati pentru a oferi cele mai ridicate standarde de calitate ale serviciilor profesionale, in garantie si post-garantie, oferim solutii de depozitare a produselor, variante pentru liniile iesite din productie la furnizorii externi, etc. Furnizam produse si servicii clientilor nostri in multiple locatii pentru companiile avand activitate la scara nationala sau internationala, asigurand servicii aflate in concordanta cu dezvoltarea activitatii acestora. Ne pozitionam intotdeauna aproape de partenerii nostri, dedicand un responsabil de client pentru fiecare proiect, in asa fel incat nevoile de dezvoltare ale acestora sint mereu tratate cu grija si anticipate corespunzator, clientii fiind tinuti la current cu noile solutii de amenajare aparute, noile servicii care au fost introduse, de modalitatea de procesare a serviceului in perioada de garantie sau orice alte servicii sint necesare clientilor aflati in urmarirea resposabilului de client alocat. 

Derulează în sus